facebook messenger
WhatsApp
Услуги

Услуги


Какво представляват автоключарските услуги?


Автоключарските услуги обхващат широк спектър от дейности, свързани с автомобилни ключалки, ключове и системи за сигурност. Те включват отключване на автомобили, изработка на нови автомобилни ключове, смяна на ключалки, ремонт на ключове, прекодиране на ключалки и консултации за подобряване на сигурността на автомобила. Тези услуги са предназначени да помогнат на собствениците на автомобили в случай на загуба на ключове, повредени ключалки или необходимост от повишаване на мерките за сигурност.


Видове автоключарски услуги


1.    Отключване на автомобили
Една от най-често срещаните причини хората да търсят автоключарски услуги е, когато са заключени извън своите превозни средства. Нашите обучени техници използват най-съвременни инструменти и техники, за да отворят вашия автомобил без да причиняват щети на вратата или ключалката. Ние обслужваме всички популярни марки и модели превозни средства, така че можете да бъдете сигурни, че ще се върнете на пътя за нула време.

2.    Изработка и програмиране на автомобилни ключове
Изгубили ли сте ключовете си или са се повредили в ключалката? Няма проблем! Нашите автоключари могат да направят дубликат на повечето видове автомобилни ключове. Всичко, от което се нуждаем, е достъп до автомобила и информация за модела и годината му на производство, след което, ние ще се погрижим за останалото. Освен това можем да програмираме и електронни смарт ключове, които съдържат микрочип(транспондер), комуникиращ с ECU (Electronic Control Unit) на вашия автомобил, позволявайки му да разпознае ключа и да разреши стартирането на двигателя.

3.    Ремонт на автомобилни ключалки
Възстановете сигурността на вашия автомобил с нашата услуга за ремонт или подмяна  на повредени ключалки.

4.    Дублиране на автомобилни ключове
Изработката на резервни ключове е интелигентна инвестиция за бъдещето. Нашите автоключари могат да създадат точни дубликати на повечето видове ключове бързо и на достъпни цени. Това означава, че винаги ще имате резервен вариант в случай на извънредни ситуации.

5.    Препрограмиране и прекодиране на автомобилни ключове и ключалки
Ако се притеснявате например, че автомобилът, който сте закупили наскоро, може да има и друг ключ, който не ви е бил предоставен от предишния собственик, ние предлагаме услугата препрограмиране и прекодиране на  автомобилни ключове и ключалки. Този процес променя кода на вашият ключ или ключалка, което я прави неразпознаваема за всички стари ключове, като същевременно запазва текущата й функционалност.

6.    Аварийни автоключарски услуги
Ние разбираме, че ключарските спешни случаи могат да възникнат по всяко време. Ето защо предлагаме аварийни автоключарски услуги, за да отговорим на вашите нужди. Нашият ангажимент към удовлетворението на клиентите гарантира, че ще получите помощта, от която се нуждаете, и то на разумна цена!


 
Какво Ви предлагаме
Нашите услуги
Фирма ” ГОГОКИЙ ” ЕООД е специализирана в извършването на автоключарски и ключарски услуги, ръководена от квалифициран Майстор ключар, с над 25 годишен опит в бранша!
Разполагаме с напълно оборудван мобилен и стационарен авто-ключарски сервиз, за бърза и адекватна реакция на място, при възникнали аварийни ситуации.

Ние предлагаме следните услуги:
2024, Всички права запазени. Политика за поверителност