facebook messenger
WhatsApp
Обучаване на електронни(смарт) ключове за Mercedes Benz, BMW, Audi, Porsche, Volkswagen,Toyota и други

Обучаване на електронни(смарт) ключове за Mercedes Benz, BMW, Audi, Porsche, Volkswagen,Toyota и други


Автомобилните ключове са еволюирали значително през годините, превръщайки се от прости метални предмети в сложни електронни устройства, които предлагат подобрена сигурност, удобство и стил.
Днес производителите на автомобили непрекъснато разширяват границите, като представят нови модели автомобилни ключове, които включват най-съвременни технологии и дизайнерски елементи.
Програмирането на автомобилни смарт ключове изисква специфично оборудване и софтуери, предоставени от производителя на автомобила или компании, разработващи подобен вид софтуер за автоключари и механици.
Нашият квалифициран екип е оборудван с едни от най-съвременните и надеждни диагностични тестери и програматори за безопасно кодиране и обучаване на така наречените "keyless go" или смарт ключове за вашият нов автомобил.
Свържете се още сега с нашите специалисти за да получите по подробна информация и актуална оферта за програмиране на вашия нов смарт ключ.
smart kluch
smart kluch
smart kluch
smart kluch
smart kluch
Какво Ви предлагаме
Нашите услуги
Фирма ” ГОГОКИЙ ” ЕООД е специализирана в извършването на автоключарски и ключарски услуги, ръководена от квалифициран Майстор ключар, с над 25 годишен опит в бранша!
Разполагаме с напълно оборудван мобилен и стационарен авто-ключарски сервиз, за бърза и адекватна реакция на място, при възникнали аварийни ситуации.

Ние предлагаме следните услуги:
2024, Всички права запазени. Политика за поверителност