facebook messenger
WhatsApp

Често задавани въпроси


Работите ли с всички видове автомобили?

Да, ние обслужваме широк спектър от марки и модели автомобили, включително местни, вносни и екзотични превозни средства. Нашите обучени специалисти имат опит в работата с различни ключалки и системи за сигурност.

Предлагате ли мобилни услуги?

Да, ние предлагаме мобилни автоключарски услуги, за да отговорим на нуждите на нашите клиенти на място. Нашият специализиран екип може да дойде при вас, независимо къде се намирате, за да разреши проблема на място.

Можете ли да направите дубликат на моя автомобилен ключ?

Абсолютно! Можем да направим дубликат на почти всеки модел автомобилен ключ, независимо дали става дума за стандартен метален ключ или модерен електронен ключ с дистанционно управление. Просто се свържете с нас и ние ще се погрижим за останалото.

Мога ли да променя кода на моите автомобилни ключалки?

Да, можем да променим кода на вашите автомобилни ключалки, като ефективно „пренастроим“ ключалките ви, така че само новите ключове да могат да работят с тях. Тази услуга е особено полезна, ако сте загубили ключовете си или се притеснявате, че някой друг може да има достъп до вашия автомобил.

Поправяте ли повредени автомобилни ключалки?

Разбира се! Нашият специализиран екип може да ремонтира повредени или износени автомобилни ключалки, като използва само висококачествени части и материали. Целта ни е да възстановим работата на вашите ключалки до оптималното им състояние, осигурявайки дългосрочна защита и функционалност за вашето превозно средство.

Трябва ли да платя предварително за услугите ви?

В повечето случаи не изискваме плащане, преди да започнем работа а едва след като приключим с услугата, предоставяме подробна оценка и ще поискаме плащане. Но има и такива, в които се налага предварително заплащане на капаро, което ни гарантира възможно най-доброто обслужване на клиентите, без да се тревожим за некоректно отношение от тяхна страна.

Имате ли добри отзиви?

Да, имаме много доволни клиенти, които са оценили нашето отлично обслужване и висококачествена работа. Можете да разгледате нашите отзиви онлайн, за да научите повече за опита на нашите клиенти.

2024, Всички права запазени. Политика за поверителност